23978
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23978,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

USLUGA GATE TIRANA

EN

Usluga Gate Tirana is a building with mixed functions, located in Tirana’s New Boulevard. The upper floors will host several services, while the two underground storeys will be used for parking.
The volume of the building diminishes twice, creating two terraces in the north and west facade. These terraces will encourage social interraction between the users of the spaces. The stair block and elevator are on the east side.
Plans are open, in order to enable flexibility in functions. The façade is simple, with high windows that go from floor to ceiling. Some of these units can be opened and some not. The facade cladding is etalbond.

AL

Usluga Gate Tirana është një ndërtesë me funksione mikse, në Bulevardin e Ri. Shpërndarja e aktiviteteve është e tillë që 2 katet nëntokë janë parkim, dhe katet mbi tokë do jenë shërbime të ndryshme.
Volumetria e objektit shkallëzohet çdo 2 kate duke ofruar ballkone të mëdha të cilat do shërbejnë si hapësira që stimulojnë ndërveprimin social. Blloku i shkallëve dhe ashensorit janë në faqen lindore.
Planimetritë janë të hapura, në mënyrë që të mundësojnë fleksibilitet në funksione. Fasada është e pastër, me çarje që shkojnë nga dyshemeja në tavan. Disa prej tyre janë të hapshme dhe disa jo. Veshja e fasadës është bërë me etalbond.

Type

Mixed Functions

Year

2021

Location

Tirana, Albania

Category

Business, Working