-1
archive,category,category-studioarch4,category-277,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

We are Hiring

Ndjeheni të motivuar, kreativ dhe me deshirë për tiu bashkuar skuadrës sonë!

Studioarch4 po kerkon :

1-ARKITEKT

Te kete eksperience ne fushen e projektimit dhe njohuri mbi zbatimin. Te jete I afte te punoje ne grup, te menaxhoje dhe te punoje mbi projekte me tematika te ndryshme. Te kete eksperience dhe njohuri mbi legjislacionin urban.

2-INXHINIER / ARKITEKT_PROFILI TEKNIK

Te kete eksperience ne fushen e zbatimit dhe pregatitjes se dokumentacionit teknik dhe ligjor.Te jete I afte te lexoje , te perpunoje dhe te pershtase projektin e zbatimit ne terren. Te jete i disponueshem per te ndjekur kantiere ne shkalle lokale dhe vendore. Te ndaje me pjesen tjeter te stafit eksperiencen e tij. Te jete i hapur per te mesuar mbi sistemin e ri on-line te kontrollit te lejeve.

3-VIZUALIZUES / DIZAJNER GRAFIK

Vizualizues / Dizajneri Grafik është përgjegjës për zhvillimin dhe dizenjimin e koncepteve dhe materialeve të ndryshme kreative për kompaninë duke përfshirë mediat elektronike e sociale. Dizenjimi dhe paraqitja e identitetit të kompanisë në media elektronike, panaire, materiale promovuese. Propozimi i ideve të reja kreative të promovimit të produkteve të cilat ofron kompania. Të punojë në grup me departamentet tjera përkatëse. Të jetë kontakt kryesor me studio grafike dhe shtypshkronjat. Të përmbushë afateve kohore të paracaktuara për realizimin e projekteve.

4-JUNIOR ARKITEKT

Të jetë i/e diplomuar e të ketë njohje të gjuhës Angleze. Të zoterojë shumë mirë programet e Autocad, Revit, 3dsMax, Vray, Photoshop, Illustrator, Indesign, Sketchup. Te jete I afte te punoje ne grup, I gatshem per te mesuar dukepunuar mbi projekte me tematika te ndryshme.

 

Ju lutemi të aplikoni në :

contact@studioarch4.com

CV + Portofolio të punimeve (max 25mb)

Aplikimet deri në  30 Stator 2019

Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

MUNDESI PUNESIMI

MUNDESI PUNESIMI

Studioarch4 Kërkon të punësojë një Arkitekt/e dhe nje Inxhinier / Arkitekt profil teknik me kohë të plotë.

 

1-ARKITEKT/E

2-INXHINIER / ARKITEKT_PROFIL TEKNIK

Ndjeheni të motivuar, kreativ dhe me deshirë përtiu bashkuar skuadrës sonë; Ju lutemi të aplikoni në :

contact@studioarch4.com

CV + Portofolio të punimeve (max 25mb)

 

Kandidati duhet të përmbushë këto kritere :

-Të jetë i/e diplomuar

-Të ketë eksperiencë pune

-Të ketë njohje të gjuhës Angleze

-Të zoterojë shumë mirë programet e :

Autocad, Revit, 3dsMax, Vray, Photoshop,

Illustrator, Indesign, Sketchup.

 

Aplikimet deri në 14 Prill 2019

Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.