21967
post-template-default,single,single-post,postid-21967,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

MUNDESI PUNESIMI

MUNDESI PUNESIMI

Studioarch4 Kërkon të punësojë një Arkitekt/e dhe nje Inxhinier / Arkitekt profil teknik me kohë të plotë.

 

1-ARKITEKT/E

2-INXHINIER / ARKITEKT_PROFIL TEKNIK

Ndjeheni të motivuar, kreativ dhe me deshirë përtiu bashkuar skuadrës sonë; Ju lutemi të aplikoni në :

contact@studioarch4.com

CV + Portofolio të punimeve (max 25mb)

 

Kandidati duhet të përmbushë këto kritere :

-Të jetë i/e diplomuar

-Të ketë eksperiencë pune

-Të ketë njohje të gjuhës Angleze

-Të zoterojë shumë mirë programet e :

Autocad, Revit, 3dsMax, Vray, Photoshop,

Illustrator, Indesign, Sketchup.

 

Aplikimet deri në 14 Prill 2019

Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

No Comments

Post a Comment