24020
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24020,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

A.B RESIDENCE

EN

AB Residence is an eight-storey building with two underground parking floors and is located near Pjeter Budi Street. Services are positioned on the ground floor while the other storeys are residential with two apartments on each floor.
The underground parking is accessed from the front of the building, through the elevator. Near the entrance for vehicles is the entrance for residents. A passage has been realized on the ground floor which enables communication on both sides of the building.
The façade is conceived with red ceramic tiles in one part and white in the other, thus emphasizing the volume of the building through color.

AL

Rezidenca AB është një godinë tetë katëshe me dy kate parkimi nëntokë dhe ndodhet pranë rrugës ‘Pjetër Budi’. Neë katin përdhe janë pozicionuar shëbimet ndersa katet e tjera kane funksion rezidencial me nga dy apartamente në kat.
Aksesi ne parkim bëhet nga pjesa ballore e objektit, nëpërmjet ashensorit. Pranë hyrjes për automjetet është dhe hyrja për banorët. Në katin përdhe është realizuar nje pasazh kalimi i cili mundëson komunikimin në dy anët e objektit.
Fasada është konceptuar me veshje me pllaka qeramike me ngjyrë të kuqe në njërën pjesë dhe të bardha në pjesën tjetër, duke bërë kështu dhe theksimin e volumetrisë së objektit nëpërmjet ngjyrës.

Type

Residential

Location

Tirana, Albania

Year

2021

Category

Housing, Living