23724
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23724,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

HABURGER

EN
This interior is dedicated to the second shop of Haburger, hamburger brand based in Tirana. The plan layout is particular because of the narrow shape. This characteristic is rather seen as a strong point when combined with the geometry of the arches. The usage of the oak wood, combined with the red ceiling and visible ducts and lighting fixtures, gives a retro atmosphere to the place. Each arch stands like a stage, dedicated to seating and enjoying the food. Light and shadows emphasize beautifully each stage.The kitchen is placed at the end of the plan, partially visible as a glass box at the end of the vision trajectory. The whole interior manifests as a temple of the product served at the shop.
AL
Ky interier i dedikohet dyqanit të dytë të Haburger, brand hamburgeri në Tiranë. Shtrirja e planit është e veçantë për shkak të formës së ngushtë dhe gjatësore. Kjo karakteristikë shihet si një pikë e fortë kur kombinohet me gjeometrinë e harqeve. Përdorimi i drurit të lisit, i kombinuar me tavanin e kuq, tubat e dukshme të ventilimit dhe pajisjet e ndriçimit, i japin vendit një atmosferë retro. Çdo hark qëndron si një skenë, kushtuar uljes dhe shijimit të ushqimit. Drita dhe hijet theksojnë bukur secilin spot qëndrimi. Kuzhina është vendosur në fund të planit, pjesërisht e dukshme si kuti qelqi në fund të trajektores së shikimit. E gjithë brendësia manifestohet si tempull i produktit që shërbehet në dyqan.

Location

Tirana, Albania

Year

2020

Type

Interior

Category

Business, Interior