22691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22691,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

LOFT K

EN

The K Loft is a reconstruction and interior design project that harmoniously combines two existing apartments into one single accommodation. The interior of this loft has three bedrooms, a living room and a flowing kitchen space. The main space has a double height with the fireplace and the staircase standing out as the most peculiar elements. The staircase connects the lower level to the upper bedroom. Its central position becomes the core composing element of the kitchen space.

The upper floor bedroom has an open layout concept where you can look into the living room though the atrium. This room has natural light piercing through the ceiling skylights. The materials and textures used have been carefully selected to fit the urban identity of this loft.

AL

Lofti K është një projekt rikonstruksioni dhe riorganizimin i dy apartamenteve ekzistuese në një. Lofti në brendësi të tij ka tre dhoma gjumi, një hapësirë ndenje dhe një hapësirë gatimi. Hapësira kryesore ka lartësinë të dyfishtë dhe elementet më të veçantë në të janë oxhaku dhe shkalla. Shkalla, që lidh një nga dhomat e gjumit, shndërrohet në qendrën kompozicionale të zonës së gatimit.

Dhoma në katin e sipërm është trajtuar si një plan i hapur ku nëpërmjet atriumit mund të shikosh dy hapësirat e ditës. Kjo dhomë ka ndriçim natyral nga çatia e objektit. Materialet dhe teksturat janë përshtatur më së miri me tipologjinë e këtij lofti urban.

Type

Apartment

Year

2016

Location

Tirana, Albania

Category

Housing, Interior, Living