22624
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22624,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

AIRBNB INTERIOR

EN

This project is an apartment interior in the New Bazaar. The apartment is intended for Tirana’s visitors who will be renting it via airbnb.
The house consists of a cosy bedroom, a utilitarian bathroom, a small kitchen with open shelving to keep things on display, a living room that can also be turned into a bedroom and a big balcony with a great view from the Bazaar.
The house’s interior focuses in the fulfillment of the inhabitant’s needs and comfort. Many of the textures attached to certain surfaces are referenced in Albania’s ethnic symbology. The chosen colors and materials are intended to create a warm environment as well as turn the stay in an authentic experience.

 

AL

Ky apartament është një projekt interieri në zonën e Pazarit të Ri. Apartamenti është projektuar për vizitorë që do e prenotojnë nëpërmjet airbnb.
Projekti përfshin një dhomë të rehatshme, një tualet utilitar, një kuzhinë të vogël dhe me rafte të hapura për t’i mbajtur objektet në dukje, një hapësirë ndenje që mund të shfrytëzohet edhe si zonë nate dhe një ballkon të madh me pamje nga Pazari.
Projekti synon të krijojë një ambient të rehatshëm dhe funksional për përdoruesit. Disa nga teksturat e përdorura në objekte ose mobilje referohen në simbole etnike . Ngjyrat dhe materialet e zgjedhura përpiqen të krijojnë një atmosferë të ngohtë dhe mikpritëse për ta kthyer qëndrimiin në përvojë autentike.

Type

APARTMENT

Year

2019

Location

Tirana, Albania

Category

Housing, Interior, Living