23898
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23898,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

D.T PENTHOUSE

EN

The apartment is designed to best suit the wishes and needs of its residents. The space is organized as a 3 + 1, where each of the bedrooms has its own toilet. There is also a laundry room which has a separate access from the main entrance of the apartment.
The use of materials such as terrazzo and wood, repeatedly, sometimes as flooring and sometimes as wall covering, gives a special character to the house and makes a visual connection between different parts.
A big importance is given to natural lighting, as all rooms have large windows as high as the entire floor, providing ample lighting.

AL

Apartamenti është konceptuar t’i përshtatet sa më mirë dëshirave dhe nevojave të përdoruesve të tij. Hapësira është organizuar si një 3+1, ku secila nga dhomat e gjumit ka tualetin e veçantë. Po ashtu është dhe një lavanderi e cila ka hyrje të veçantë nga hyrja kryesore e apartamentit.
Përdorimi i materialeve si terrazzo dhe dru, në meënyrë të përsëritur, herë shtrim dhe herë veshje, i jep një karakter të veçantë shtëpisë dhe bën një lidhje vizuale ndërmjet ambienteve të ndryshme.
Rëndesi e madhe i është dhënë dhe ndriçimit natyral, pasi të gjitha ambientet kanë vetrata të mëdha me lartësi sa i gjithë kati, duke siguruar ndriçim të bollshëm.

Location

Tirana, Albania

Year

2021

Type

Penthouse Interior

Category

Interior