23151
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23151,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Interior for beach villa

EN_This project is a beach house at Gjiri i Lalëzit, designed for a family of 5. In terms of functional distribution, the ground floor hosts common activities (such as a living room organized near a fireplace, and a dinning space, both opened towards the sea view), utilitarian spaces ( kitchen and laundry room) as well as an extra room and a toilet. On the first floor, there are two master bedrooms on the west side, favored by the beach view; as well as the children’s bedroom on the east side. The hall between the bedrooms is a flexible space, which will be organized by the inhabitants to fit their needs or to adapt to different activities.

 

AL_Ky projekt interieri është një shtëpi plazhi dy katëshe në Gjirin e Lalëzit. Është projektuar për një familje me 5 pjestarë. Nga ana funksionale, në katin përdhe janë vendosur hapësirat e përbashkëta (hapësira e ndenjes e cila organizohet pranë oxhakut, si dhe ajo e ngrënies, të hapura ndaj pamjes nga deti), hapësirat utilitare (gatimi & lavanderia) si dhe një dhomë gjumi dhe tualet ekstra. Në katin e parë, janë vendosur 2 dhoma matrimoniale në pjesën perëndimore duke favorizuar pamjen e hapur nga deti; si dhe dhoma e fëmijëve në lindje. Hapësira mes dhomave është lënë e hapur për të qenë fleksibël në varësi të aktiviteteve që do duan të zhvillojnë banorët.

Category

Interior, Living