23936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23936,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vila Tresa

EN

This project includes 2 individual residential villas which are located in Sauk. The total area of ​​a villa is 146 square meters.
The kitchen, living and dining room are on the ground floor, whereas the main bedrooms are on the first floor. Each storey has a toilet.
The building has a simple volume, with windows as high as the floors. On the ground floor, the entrance is on the east side of the building. The entrance of the building is emphasized by removing a part of the volume. A similar effect was created on the first floor as well, on the south-east side of the building, through big windows.The cladding of the facade is red brick.

AL

Në këtë projekt përfshihen 2 vila individuale banimi të cilat ndodhen në Sauk. Sipërfaqa totale e një vile është 146 m2.
Shpërndarja e funksioneve është e tillë që hapësira e ndenjes, ngrënies, gatimit dhe një dhomë gjumi janë në katin përdhe, ndërsa dhomat e tjera të gjumit në katin e parë. Secili kat ka nga një tualet.
Volumi i ndërtesës është i pastër dhe thyhet vetëm nga çarjet në fasadë të cilat janë sa lartësia e katit. Në katin përdhe, hyrja bëhet në faqen lindore të ndërtesës. Këtu, edhe volumi i ndërtesës tërhiqet për ta theksuar hyrjen. Një efekt i ngjashëm është krijuar edhe në katin e parë në faqen jug-lindore, jo me ndërprerjen e volumit, por me vendosjen e dritareve në këndin jug-lindor të objektit.
Veshja e fasadës është me tullë të kuqe.

Type

Residential

Location

Sauk, Albania

Year

2018

Category

Housing, Living