23783
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23783,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

le Noir

EN
The building is located at the intersection of ‘Rruga e Kavajës’ & ‘Rruga e Bogdanëve’. It is an existing, two-storey building, which currently has mixed functions. The complete project envisages a restaurant on the ground floor and a hotel upstairs.
The entrance to the restaurant is in the south-west corner of the building. The basic materials used are brick and wood to create a warm environment. The project takes advantage of the fact that the openings on the ground floor are large and have a relationship with the outdoors. Most tables are placed next to windows, but there are also more private spaces with various atmospheres.
AL
Objekti ndodhet në kryqëzimin mes Rrugës së Kavajës & Rrugës së Bogdanëve. Është një ndërtesë ekzistuese, dy katëshe, e cila për momentin ka funksione mikse. Projekti i plotë parashikon një restorant në katin përdhe dhe hoteleri në katin sipër.
Hyrja e restorantit është në këndin jug-perëndimor të objektit. Materialet bazë të përdorura janë tulla e druri për të krijuar një ambient sa më të ngrohtë. Është shfrytëzuar fakti që në katin përdhe hapjet janë të mëdha dhe kanë marrëdhënie me hapësirën e jashtme. Shumica e tavolinave janë vendosur pranë vetratave, por ka edhe hapësira më private me atmosfera të ndryshme.

Location

Tirana, Albania

Type

Restaurant Interior

Year

2020

Category

Business, Interior