23746
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23746,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

HARLI COFFEE 2

EN
Harli Coffee is a brand in Albania. The allocated space is divided into an indoor and outdoor area. Both areas flow into each other physically and visually while displaying the same material palette. The outdoor space is physically separated from the sidewalk through glass panels that also serve as wind shields.
The indoor area has a more limited number of tables, as a result of the small space and the provision of access for fast service from the outside. The furniture is conceived in such a way as to create a relaxation environment for the coffee service part and also to display the basic products of the bar.

AL

Harli Kafe është interier i cili është ideuar dhe përshtatur për t’u bërë një brand. Ambienti është i ndarë në dy zona, ajo e jashtme dhe e brendshme. Të dyja zonat lidhen me njëra tjetren jo vetëm fizikisht me rrugë kalimi por edhe në sajë të materialeve të përdorura. Zona e jashtme është e ndarë me një barrierë xhami nga trotuari, për t’i dhënë më shumë privatësi klientëve të barit.
Zona e brendshme ka një numër më të kufizuar tavolinash, si rezultat i hapësirës së vogël dhe sigurimit të rrugëve të kalimit për shërbimin e shpejtë nga jashtë. Mobiljet janë konceptuar në mënyrë të tillë që të krijojnë një ambient relaksi për pjesën e shërbimit të kafes dhe të ekspozojnë gjithashtu produktet bazë të barit.

Location

Tirana, Albania

Type

Café Interior

Year

2020

Category

Business, Interior