24300
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24300,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

H.V Apartment

EN

The apartment is part of a villa type building and is positioned on the last two floors. To suit the needs of the client this apartment is organized as a 3 + 1 loft where :on the first floor in the living area is positioned the living room, cooking space and a ceremonial dining space. In the night area are located two bedrooms. One of them has a toilet and wardrobe. On the terrace of the building is positioned a nucleus that contains the bedroom with toilet and a veranda type living room. Both floors are connected by a staircase, which serves as the compositional center of the interior of the apartment. It is also a source of natural light coming from the open ceiling covered with glass windows.
The materialization of the interior is a harmonious combination of wood (which is used in the furniture and flooring) as well as black marble mainly in the living and cooking area. The bedrooms are also treated with wooden furniture but with more neutral and calm colors.

AL

Apartamenti është pjesë e një objekti tip vile dhe është i pozicionuar në dy katet e fundit të saj. Për t’ju përshtatur nevojave të klientit, ky apartament është organizuar si një loft 3+1 ku në katin e parë në zonën e ditës pozicionohet ndejtja, dhoma e gatimit dhe një ngrënie ceremoniale. Në zonën e natës, janë pozicionuar dy dhomat e gjumit ku njëra prej tyre ka tualet dhe garderobë. Në taracën e objektit është pozicionuar dhe një nukël që përmban dhomën e gjumit me tualet dhe një ndejtje tip verandë. Të dy katet lidhen me një shkallë, e cila është trajtuar si qendra kompozicianale e brendisë së apratamentit. Ajo është trajtuar dhe si një burim i dritës natyrale që vjen nga tavani i hapur i mbuluar me vetratë xhami.
Materializimi i brendisë është një kombinim i harmonizuar i drurit në dukje i cili është përdorur në mobilim dhe shtrim me parket si dhe mermeri i zi kryesisht në zonën e ndejtjes dhe gatimit . Dhomat e gjumit janë trajtuar gjithashtu me mobiljet e drurit, por me ngjyra më neutrale dhe të qeta.

Location

Tirana, Albania

Type

Apartment Interior

Year

2021

Category

Housing, Interior