23995
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23995,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Apartment H

EN

Apartment H is a comfortable and spacious living space for two people in the capital of Albania, Tirana. The apartment is conceived as an open space, with living, cooking, wardrobe and sleeping spaces half-open to each other, with the possibility of closure thanks to the movable panels.
Only the perimeter of the apartment stays fixed, while its interior is built as furniture with openings and closings, allowing clean, uniform and minimal wall pages. Almost all surfaces have light and calm colors, while the black ceiling contrasts the rest of the interior, increasing the framing of spacious spaces and making them warmer and more intimate.
The itineraries of movement inside the apartment are numerous. Viewing angles are rich. The presence of quality and time-resistant materials, together with the light aesthetics and the organized emptiness, make the environment not only cozy, but also luxurious in the sense of the enjoyment of the space.

 

AL

Apartamenti H është një hapësire komode dhe e bollshme për jetesën e dy personave në kryeqytet. Apartamenti është konceptuar si open space, me hapësirat e qëndrimit, gatimit, garderobës dhe gjumit gjysmë të hapura me njëra-tjetren, me mundësine e mbylljes falë paneleve të levizshme.
Vetëm perimetri i apartamentit qëndron fiks, ndërsa brendesia e tij është konceptuar dhe realizuar si mobilje me hapje dhe mbyllje, duke lejuar faqe muri të pastra, uniforme dhe minimale. Nëse thuajse të gjitha sipërfaqet janë me ngjyra të hapura dhe të qeta, tavani kontraston pjesën tjetër të interierit, duke kornizuar hapësirat e bollshme dhe duke i berë më të ngrohta dhe intime.
Itineraret e levizjes brenda apartamentit janë të shumta. Këndet e shikimit janë të pasura dhe të shumëllojshme. Prania e materialeve cilësore dhe rezistente në kohë, së bashku me estetikën e lehtë dhe boshin e organizuar, e bejnë ambjentin jo vetëm komod, por edhe luksoz në sensin e shijimit të hapësirës.

Type

House Interior

Location

Tirana, Albania

Year

2020

Category

Housing, Interior, Living