23959
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23959,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Embassy of the Netherlands

EN

This renovation project of the Embassy of the Netherlands in Tirana focuses on its former consular section – a one floor building that connects to the main building of the Embassy. The function of this building will be to host visitors, engage in lectures, seminars, trainings, and be a working space for Embassy staff. It has two main meeting rooms, and three offices. One of the main characteristics of this renovation is the redesign of the corridor that connects the main building with this section, and does the distribution of the spaces within the building. For the renovation, all interiors walls are to be demolished, for a new design of the interior spaces to take place. All the areas are semi-transparent because at least one of the separating walls of the spaces is made of double glazed glass. The remaining new partitions, beside from the glass, are insulated gypsum walls. The proposal includes the distribution of the new offices, the capacity estimation, the new furnishing and materializing, and the electrical and heating systems.

AL

Ky projekt rinovimi në Ambasadën Hollandeze në Tiranë do t’i nënshtrohet një rinovimi duke u përqëndruar në ish-seksionin konsullor, një ndërtesë një katëshe që lidhet me ndërtesën kryesore të Ambasadës. Funksioni i kësaj ndërtese do të jetë të presë vizitorë, të mbahen leksione, seminare, trajnime, si dhe të ketë hapësira pune për stafin e Ambasadës. Ajo ka dy salla takimesh kryesore dhe tre zyra për stafin. Një nga karakteristikat kryesore të këtij rinovimi është ridizajni i korridorit që lidh ndërtesën kryesore me këtë seksion, dhe bën shpërndarjen e hapësirave brenda ndërtesës. Për rinovimin do të prishen të gjitha muret e brendshme, për të bërë një dizajn të ri të hapësirave. Të gjitha zonat janë gjysmë transparente sepse të paktën një nga muret ndarëse të hapësirave është prej xhami, me xham të dyfishtë. Ndarjet e tjera, përveç xhamit, janë muret e izoluara të gipsit. Propozimi përfshin shpërndarjen e zyrave të reja, vlerësimin e kapacitetit, arredimin dhe materializimin e ri, dhe propozimet për sistemet e reja elektrike.

Type

Interior

Location

Tirana, Albania

Year

2020

Category

Interior, Working