21738
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21738,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Apartment A 53 R

EN

The complex where the apartment is located is in the main node of Tirana, at Zogu i Zi. Having direct and easy access to the public infrastructure including all the urban elements, this complex offers maximal comfort with well-organized common spaces in its design. It can be accessible from two main streets such as ‘Dritan Hoxha’ Boulevard and ‘Muhamet Gjollesha’ Street.

The interior of the apartment is perfectly organized in order to comply with all functions for two people. The space is composed of a corridor which connects the living area with a dining and cooking space. A lovely balcony is the perfect panorama to a green open view. This apartment has a large integrated toilet with the laundry room inside and a bedroom for two, which also has the same view as the balcony. All the materials used are contemporary, showing a strong character which highly influences the interior design. The combination of the colors and the materials with natural textures, creates a dynamic and beautiful contrast that you can not only see but also feel.

AL

Kompleksi ku ndodhet apartamenti është në nyjën më kryesore në Tiranë, në Zogun e Zi. E rrethuar nga infrastruktura publike e plotësuar me elementet e saj urban, kompleksi ofron komfortin me hapësira të përbashkëta të mirë organizuara dhe të plotësuara në dizajn. Kompleksi aksesohet nga dy rrugët kryesore, nga bulevardi Dritan Hoxha dhe rruga Muhamet Gjollesha.

Brendia e apartamentit është organizuar në mënyrë që të përmbushë të gjithë funksionet për dy persona. Hapëssira ka në përbërje nje korridor që të lidh me një hapësirë ndenjeje, ngrënie dhe gatimi, një tualet të madh të integruar brenda saj dhe lavanderinë, një dhomë për dy persona, një llozhë. Materialitet janë bashkëkohore dhe kanë një karakter të fortë duke ndikuar shumë edhe në dizajnin e brendisë. Kombinimi i ngjyrave, materialeve me tekstura natyrale krijonë një dinamikë dhe kontrast të bukur për syrin.

Type

Apartment

Location

Tirana, Albania

Year

2018

Category

Housing, Interior, Living