24124
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24124,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

CityView Apartment

EN

CityView Apartment is located in Tirana in one of the main street junctions of the city “Myslym Shyri” street. The apartment is located on the last floor of a tall building made up of 11 floors, with the main views positioned towards the south. This allows the apartment to have abundant natural light from the south and a view of the city. The apartment is a 3+1 configuration with 2 bathrooms. The main space is the living, kitchen and dinning area which are proposed as an open space plan, following the existing function distribution of the apartment. The main difference between the existing and the proposed plan is that the existing plan is a 2+1 configuration, meaning that our proposal adds an extra bedroom by distributing the spaces in such a way that they are both functional and spacious enough to conduct all activities required by the client. The living space is also completed with a study area in which a library and a study corner was proposed. There is one master bedroom that has access to a one of the bathrooms, two bedrooms, a shared bathroom and two balconies, one of which looks to the south and the other to the east. The clients required as much storage as we could afford in the planning, leading to many hidden storage places, over the bed closet spaces, and balcony furniture for additional storage.

AL

CityView Apartment ndodhet në Tiranë në një nga kryqëzimet kryesore të rrugës së qytetit “Myslym Shyri”. Apartamenti ndodhet në katin e fundit të një ndërtese të lartë të përbërë nga 11 kate, me pamjet kryesore të pozicionuara në drejtim të jugut. Kjo lejon që apartamenti të ketë dritë të bollshme natyrore nga jugu dhe një pamje të qytetit. Apartamenti është një konfigurim 3+1 me 2 banjo. Hapësira kryesore është zona e ndenjes, kuzhinës dhe darkës të cilat propozohen si një plan open space, duke ndjekur shpërndarjen ekzistuese funksionale të banesës. Diferenca kryesore midis planit ekzistues dhe atij të propozuar, është qe plani ekzistues ka një konfigurim 2+1, që do të thotë që propozimi ynë shton një dhomë gjumi shtesë, duke shpërndarë hapësirat në një mënyrë të tillë që ato të jenë funksionale dhe me hapësirë të mjaftueshme për të kryer të gjitha aktivitetet qe kërkohen nga klienti. Hapësira e ndenjes plotësohet gjithashtu me një zonë studimi në të cilën është propozuar një bibliotekë dhe një kënd studimi, një dhomë gjumi master që ka një tualet personal, dy dhoma gjumi fëmijësh, banjo e përbashkët dhe dy ballkone, njëra prej të cilave ka pamje në jug dhe tjetra në lindje. Klientët kërkuan sa më shumë hapësira dollapesh brenda, duke çuar në shumë vende të fshehura magazinimi, dollape mbi kokën e krevatit dhe mobiljet e ballkoneve për si dollape shtesë.

Location

Tirana, Albania

Type

Apartment Interior

Year

2021

Category

Interior, Living