21821
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21821,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Large Family Apartment

EN:This is a large 4 bedroom apartment in an apartment block in Albania. The bedrooms and service areas such as toilets and laundry room are positioned on the right hand side of the floor plan while the sitting area and the kitchen are positioned on the left hand side. There is a central corridor which provides access to the entrances of all rooms. The apartment has 1 master bedroom, 1 double bedroom, 1 twin bedroom and 1 single bedroom. It is also equipped with 2 toilets, a small laundry space, 3 balconies and a living and kitchen area.

The apartment is designed as a whole keeping wood and green as the main feature. Most of the walls are clean and white. The floors are covered in hard wood parquet as well.

AL:Ky projekt perfshin ndarjen e ambienteve dhe dizajnin e interierit te nje apartamenti te madh ne nje pallat ne Tirane. Apartamenti eshte i ndare ne dy pjese ku ne te majte ndodhet zona e nates dhe ne te djathte ajo e dites. Lidhja midis 2 ambienteve behet nepermjet nje korridori qendror. Apartamenti ka 1 dhome matrimoniale me tualet te brendshem, 1 dhome dopjo, 1 dhome me 2 krevate tek dhe 1 dhome teke. Gjithashtu eshte i pajisur me depo dhe lavanteri, 1 tualet te perbashket, 3 ballkone dhe ambient ndenje dhe kuzhine gatimi.

Materialiteti eshte mbajtur i njejte ne te gjithe hapsirat. Mbizoteron druri dhe MDF ngjyre jeshile. Muret jane mbajtur te paster dhe te bardhe ndersa dyshemeja eshte e shtruar me parket druri gjithashtu.

Location

Tirana

Type

Apartment

Year

2017

Category

Housing, Interior, Living