21680
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21680,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Family Home DM

EN

This project is a 2 storey single family house. It sits on a populated street in Tirana and faces north towards the street. The property is protected by a tall wall designed as a continuation of the façade. The external envelope of the building is covered in red brick cladding. The openings are wide and allow plenty of natural light to penetrate the rooms.
The interior is organised as a duplex apartment, where the living room and kitchen are placed on the ground floor while the 3 sleeping quarters are located on the first floor. The surrounding space is divided between the car park area and a small patio that can be accessed internally through the kitchen. The whole project is designed as a single small factory where spaces flow within each other.

AL

Ky projekt është një shtëpi familjare në Tiranë e orientuar me hyrjen nga rruga kryesore në veri. Prona është rrethuar me një mur të lartë i dizenjuar si vazhdimësi e fasadës. Të gjithë muret e jashtme janë veshur me tulla qeramike. Çarjet janë lënë të mëdha në mënyrë që të hyjë sa më shumë dritë natyrale në ambientet e brendshme.

Interieri është organizuar si një apartament dupleks ku kati përdhe është kuzhinë dhe hapësirë ndenjeje ndërsa 3 dhomat janë vendosur ne katin e parë. Hapësira e jashtme është menduar për pjesën e parkimit dhe një verandë qe aksesohet nga kuzhina. Projekti është parë si një kompleks ku hapësirat janë të ndërlidhura me njëra tjetrën.

Type

One Family house

Year

2018

Location

Tirana, Albania

Category

Housing, Living