23125
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23125,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Comfort Apartment

EN_This apartment has been reconceptualized to suit the wishes and comfort of its residents. In a space of about 95 m2, a concentrated palette of materials is revealed, which differentiate the different areas of the apartment. A combination of solid materials like Terrazo or marble tiles with warm ones like oak wood. The predominant material is wood, which sometimes comes as parquet and sometimes as wall covering material, conveying the warmth that this material transmits in different spaces of the apartment.

Importance is also given to lighting, natural and artificial. Natural light covers the main facilities such as living room area, study area in the children’s room and master bedroom. Natural light is followed by artificial lighting which through intensity and color of warmth emphasizes special spaces in the respective premises of the apartment.

AL_Ky apartament është rikonceptuar për tju pershtatur dëshirave dhe komfortit të përdoruesve të tij. Në një hapësirë rreth 95 m2 shpaloset një paletë e koncetruar materialesh të cilat diferencojnë zonat e ndryshme të apartamentit. Një ndërthurje e materialeve të ngurta si Terrazo apo pllaka e mermerit me ato të ngrohta si druri i lisit. Materiali mbizotërues është druri, i cili vjen herë si parket dhe herë si material veshës i murit, duke përcjellë ngrohtësinë që transmeton ky material në hapësira të ndryshme të apartamentit.
Rëndësi i jepet gjithashtu ndriçimit, ai natyral dhe artificial. Drita natyrale vesh ambjentet kryesore si ndenja në zonën e ditës, ambjenti i studimit tek dhoma e femijëve dhe dhoma matrimoniale. Drita natyrale pasohet nga ndriçimi artificial i cili nëpërmjet intensitetit dhe ngjyrës së ngrohtësisë thekson hapësira të veçanta në ambjentet përkatëse të apartamentit.

Category

Interior, Living