22975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22975,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Youth Center Korça

En

The youth center in Korca is a reconstruction project of an existing space, adapting it to the new program. The project completely opens the first floor, creating a flexible space for various activities, creates a small service space and utilities area. On the second floor is the library and coworking spaces. The openings in the facades are opened to the maximum allowed by the construction system to fill the environment with light. Perforated metalic panels create a filter between the public space and the facade. Public space allows the access of persons with disabilities.

Al

Qendra rinore ne Korce, eshte nje projekt rikonstruksioni i nje hapesire ekzistuese, duke pershatur funksionin e ri. Projeki hap teresisht katin e pare duke krijuar nje hapsire fleksibel per aktivitete te ndryshme te qendres, krijon nje hapesire sherbimi si dhe bllokun e tualeteve. Ne katin e dyte eshte biblioteka dhe hapesira coworking. Carjet ne fasada hapen ne maksimumin e lejuar nga sistemi konstruktiv per te mbushur ambjentin me drite. Penele metalike te vrimezuara krijojne nje filter midis hapesires publike dhe fasades. Hapesira publike ritrajtohet per aksesin e personave me aftesi te kufizuar.

Year

2014

Location

Korça, Albania

Type

Education

Category

Learning, Working